ΟΕΜ
-
Λάμα Αγκύρας Διπλή 30cm
Ανταλλακτικές λεπίδες και λάμες € 1.20 Αγόρασε τώραΛάμα σιδηροπρίουνου Αγκύρας διπλή σε μήκος 30 cm
-
-
-
Ταΐστρα νεοσσών 40cm – 443Α
Ποτίστρες-Ταΐστρες € 3.50 Αγόρασε τώραΗ συγκεκριμένη ταΐστρα είναι ιδανική για κοτόπουλα, νεοσσούς, περιστέρια, ορτύκια.
-
Ταΐστρα Πτηνών με Στεφάνι 3,5kg – 2071Α
Ποτίστρες-Ταΐστρες € 10.50 Αγόρασε τώραΗ ταΐστρα πτηνών με στεφάνι είναι φτιαγμένη από πλαστικό υλικό και κωνοειδές σιλό το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την επιθυμητή ροή της τροφής.
-
Πλάκες λείξεως Zincoblock 3kg υψηλής περιεκτικότητας σε ψευδάργυρο
Πλάκες - Ισοροπιστές € 4.00 Αγόρασε τώραΠρόληψη μυικών δυστροφιών και ποδοδερματίτιδας
Βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος
Επιβοήθηση της αποδοτικότητας
Υγιής ανάπτυξης των κεράτων και βελτίωση του τοιχώματος
Καλύτερη αφομοίωση της τροφής -
-
-
-
-
Energy licks Ενεργειακές Πλάκες Λέιξεως Μοσχαριών Βοοειδών 24kg – 0020
Πλάκες - Ισοροπιστές € 38.00 Αγόρασε τώρα -
Tutta Black Παγίδα Εντόμων (λεπιδόπτερα)
Εντομοκτόνα - Απωθητικά € 2.20 Αγόρασε τώραΗ Tutta Black Insect Trap παγίδα είναι μία μη τοξική παγίδα έτοιμη για χρήση. Σχεδιασμένη για την προστασία από τον φυλλορύκτη της ντομάτας.
-
-
-
-
-
-
-
Ηπειρωτοπούλα Τυρομαγιά Σκόνη 25gr
Είδη οινοποιίας - ποτοποιίας - τυροκομίας € 5.70 Αγόρασε τώραΤυρομαγιά Σκόνη “ΗΠΕΙΡΩΤΟΠΟΥΛΑ” 25g
Με μια μεζούρα πυτιάς, πήζετε ανάλογα με τη θερμοκρασία και την ποιότητα του γάλακτος, περίπου 100 κιλά γάλα. Ζεσταίνετε το γάλα στους 67 οC για 10 λεπτά και το κρυώνετε μέχρι τους 35 οC. Αφού πρώτα διαλύσετε καλά την πυτιά σε λίγο καθαρό κρύο νερό, την ρίχνετε αμέσως μέσα στο γάλα ανακατεύοντας καλά. Σε μια ώρα περίπου το τυρί είναι έτοιμο για κόψιμο και τοποθετείται σε καλούπια ή τσαντίλες για στράγγισμα.*Διατηρείται σε χώρο ξηρό και δροσερό.
-
Ηπειρωτοπούλα Τυρομαγιά Σκόνη 15gr
Είδη οινοποιίας - ποτοποιίας - τυροκομίας € 3.70 Αγόρασε τώραΤυρομαγιά Σκόνη “ΗΠΕΙΡΩΤΟΠΟΥΛΑ” 15g
Με μια μεζούρα πυτιάς, πήζετε ανάλογα με τη θερμοκρασία και την ποιότητα του γάλακτος, περίπου 100 κιλά γάλα. Ζεσταίνετε το γάλα στους 67 οC για 10 λεπτά και το κρυώνετε μέχρι τους 35 οC. Αφού πρώτα διαλύσετε καλά την πυτιά σε λίγο καθαρό κρύο νερό, την ρίχνετε αμέσως μέσα στο γάλα ανακατεύοντας καλά. Σε μια ώρα περίπου το τυρί είναι έτοιμο για κόψιμο και τοποθετείται σε καλούπια ή τσαντίλες για στράγγισμα.*Διατηρείται σε χώρο ξηρό και δροσερό.
-
-
-