AquaSafe Αντιχλώριο Tetra 100ml

Κωδικός προϊόντος: Κ8939 Κατηγορία: Brand: Tetra

Το Tetra AquaSafe καθιστά το νερό της βρύσης ασφαλές για τα ψάρια και προστατεύει αξιόπιστα τα ψάρια και τα φυτά από επιβλαβείς ουσίες που περιέχονται στο νερό. Το βελτιστοποιημένο μείγμα βιταμίνης Β μειώνει τώρα το άγχος που βιώνουν τα ψάρια κατά τη διάρκεια των αλλαγών του νερού ακόμη πιο αποτελεσματικά και ως εκ τούτου δημιουργεί τα θεμέλια για μια υγιή ζωή σε ένα ενυδρείο.

  • Κάνει το νερό της βρύσης ασφαλές για τα ψάρια.
  • Αφαιρεί άμεσα το επικίνδυνο χλώριο, τη χλωραμίνη, τον χαλκό, τον ψευδάργυρο και το μόλυβδο από το νερό της βρύσης.
  • Το βελτιστοποιημένο μείγμα βιταμίνης Β μειώνει το στρες που βιώνουν τα ψάρια κατά τη διάρκεια των αλλαγών στο νερό και επομένως υποστηρίζει με βιώσιμο τρόπο την υγεία τους.
  • Περιέχει ένα φυσικό φυτικό εκχύλισμα για την προστασία των βράχων και των βλεννογόνων των ψαριών.
  • Οι βιταμίνες, το ιώδιο και το μαγνήσιο προάγουν τη ζωτικότητα, την ανάπτυξη και την ευεξία.
  • Βελτιώνει τη διαύγεια του νερού προωθώντας την ανάπτυξη χρήσιμων βακτηρίων.
  • Για χρήση κατά τη δημιουργία νέων ενυδρείων, την πραγματοποίηση αλλαγών νερού και τη μεταφορά ψαριών.
  • Για όλα τα ενυδρεία γλυκού νερού και θαλάσσια ενυδρεία (απενεργοποιήστε το skimmer πρωτεΐνης)

 

 6.50

Διαθεσιμότητα: 5 σε απόθεμα

Αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε..

  • Ενημέρωση εξέλιξης παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο
  • Τεχνική υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου
  • Εγγύηση για όλα τα εργαλεία
Αγορές με ασφαλή πληρωμές

Πλήρης περιγραφή προϊόντος

Το Tetra AquaSafe είναι ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια αλλαγών νερού και κατά τη δημιουργία ενός νέου ενυδρείου, καθώς καθιστά το νερό της βρύσης ασφαλές για τα ψάρια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα: αφαιρεί τυχόν επιβλαβείς ουσίες στο νερό, όπως χλώριο, χλωραμίνη, ψευδάργυρο χαλκού και μόλυβδο, αμέσως και διεξοδικά. Επιπλέον, το μείγμα βιταμίνης Β μειώνει το άγχος που μπορεί να βιώσουν τα ψάρια κατά τη διάρκεια των αλλαγών στο νερό.

Το προϊόν περιέχει ένα φυσικό φυτικό εκχύλισμα για την προστασία των βράχων και των βλεννογόνων των ψαριών, προωθώντας έτσι τη μακροπρόθεσμη υγεία. Η βελτιστοποιημένη φόρμουλα φροντίδας είναι τέλεια προσαρμοσμένη στις ειδικές ανάγκες φροντίδας του δέρματος και των πτερυγίων των ψαριών. Επιπλέον, το Tetra AquaSafe περιέχει και άλλες απαραίτητες βιταμίνες, ιώδιο και μαγνήσιο. Το ιώδιο υποστηρίζει τη ζωτικότητα ενώ το μαγνήσιο προάγει την ανάπτυξη και την ευημερία των ψαριών και των φυτών. Το προϊόν φροντίδας ενθαρρύνει επίσης τον διακανονισμό και τη βιοδραστικότητα χρήσιμων βακτηρίων στο ενυδρείο, τα οποία με τη σειρά τους εξασφαλίζουν καθαρό, υγιεινό νερό. Το Tetra AquaSafe διαλύεται γρήγορα στο νερό του ενυδρείου και προσφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη για την υγεία όλων των κατοίκων του ενυδρείου. Είναι κατάλληλο για όλα τα ενυδρεία γλυκού νερού και θαλάσσια ενυδρεία και συνιστάται κάθε φορά που δημιουργείτε ένα νέο ενυδρείο ή πραγματοποιείτε αλλαγή νερού. Το Tetra AquaSafe καθιστά αμέσως το νερό της βρύσης ασφαλές για τα ψάρια και παρέχει την ιδανική βάση για μια υγιή ζωή σε ένα ενυδρείο. Όταν χρησιμοποιείτε το Tetra AquaSafe σε θαλάσσια ενυδρεία, ωστόσο, το skimmer πρωτεΐνης πρέπει να απενεργοποιηθεί για να αποφευχθεί ο σχηματισμός μεγάλων ποσοτήτων αφρού.

Δοσολογία

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Προσθέστε 5 ml Tetra AquaSafe για κάθε 10 λίτρα νερού βρύσης που προστέθηκε πρόσφατα απευθείας στο ενυδρείο. Για όλα τα ενυδρεία γλυκού νερού και θαλάσσια ενυδρεία (απενεργοποιήστε το skimmer πρωτεΐνης).

 


 

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Βάρος 0.1 kg
Εταιρεία

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “AquaSafe Αντιχλώριο Tetra 100ml”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top