Raidex Σπρέι Μαρκαρίσματος 500ml Κόκκινο – 07.08.272

Κωδικός προϊόντος: 6923 Κατηγορία: Brand: Raidex

Το Raidex σπρέι μαρκαρίσματος είναι ένα σπρέι σε κόκκινο χρώμα που περιέχει αβλαβείς ουσίες.

 7.50

Διαθεσιμότητα: 5 σε απόθεμα

Αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε..

  • Ενημέρωση εξέλιξης παραγγελίας σε πραγματικό χρόνο
  • Τεχνική υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου
  • Εγγύηση για όλα τα εργαλεία
Αγορές με ασφαλή πληρωμές

Πλήρης περιγραφή προϊόντος

Το Raidex σπρέι μαρκαρίσματος είναι ένα σπρέι σε κόκκινο χρώμα που περιέχει αβλαβείς ουσίες. Έχει ελαφρώς οσμηρό διαλύτη, λίπος από μαλλί και φυσικές ρητίνες. Βεβαιωθείτε ότι οι επισημάνσεις εφαρμόζονται στα πρόβατα σε κατάλληλο μέρος, π.χ. Το κεφάλι ή τα πόδια. Η συσκευασία είναι στα 500 ml.

Εφαρμογή
Τα σημάδια αριθμοί εφαρμόζονται με ψεκασμό από απόσταση 10-15 cm. Το υγρό επικάλυψης προβάτων RAIDEX στεγνώνει μέσα σε 4 έως 8 ώρες ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και τη συνοχή της βαφής. Καθώς αυτά τα υγρά χρειάζονται αρκετές ώρες για να στεγνώσουν, πρέπει να ληφθεί υπόψιν η αποφυγή της επαφής με τη βαφή και συνεπώς το μουτζούρωμα. Τα σημάδια βαφής ξεπλένονται εάν χρησιμοποιείται συμβατικό πλύσιμο μαλλιού. Τα σημάδια βαφής θα πρέπει να αφήνονται στο ζώο για περίπου 4-6 εβδομάδες για να εξασφαλιστεί η δυνατότητα πλύσης.

Εφαρμογή
Η επιφάνεια πρέπει να είναι καθαρή στεγνή και καθόλου λιπαρή. Πριν τη χρήση κουνήστε για 2 λεπτά και ψεκάστε από απόσταση 25-30εκ. Περάστε αρκετά λεπτά στρώματα.

     ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Υγρό και ατμοί εύφλεκτα! Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό! Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη! Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο! Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα! Μακριά από παιδιά! Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνές φλόγες και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε ! Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης ! Να φοράτε προστατευτικά γάντια/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο! Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία! Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793 777


 

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Βάρος 0.48 kg
Εταιρεία

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Raidex Σπρέι Μαρκαρίσματος 500ml Κόκκινο – 07.08.272”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top